You are here

Meubelopslag en meubelbewaring bij verhuis

U verbouwt? Door uw kamers leeg te halen of de rommelkamer op te ruimen ontdekt u hoe groot uw kamers eigenlijk zijn. Die wil u natuurlijk naar behoren inrichten met nieuwe meubels. Of misschien verhuist u naar een kleiner appartement of huis en kan u er niet al uw spullen kwijt. Op die momenten is meubelopslag of meubelbewaring een ideale oplossing.

Zoals u weet staan huizen steeds langer te koop. Het is dan ook van belang om een woning zo optimaal mogelijk te presenteren. Een overvol huis kan in een handomdraai omgetoverd worden in een zee van ruimte door een gedeelte van de inboedel tijdelijk elders te stallen. Als u uw huis inmiddels verkocht heeft maar de nieuwe woning is nog niet opgeleverd is het fijn om te weten dat er een plek is waar u uw inboedel veilig kunt opslaan. En als u gaat verbouwen kunnen uw dierbare spullen in de weg staan of erger nog schade oplopen. Ook dan vindt u steeds een passende oplossing bij ons.

Opslag.com is de oplossing voor tijdelijke meubelbewaring of voor uw volledige inboedelopslag. Wij bieden u een veilige en betaalbare meubelopslag, waarmee u onbezorgd uw goederen kunt achterlaten. Reserveer nu uw opslagruimte. Hoe weet u hoeveel ruimte u nodig heeft? U belt het beste met ons.

Er kunnen verschillende redenen zijn waardoor u tijdelijk op voor langere tijd uw huisraad moet opslaan :

  • Meubelopslag door verhuizing, verbouwing, ...
  • Opslag van hobby en vakantiespullen; ski-, boot-, kampeerspullen, ...
  • Opslag van tuinmeubelen; bbq, ligstoelen, tuin-, loungeset, ...
  • Opslag na zolderopruiming
  • Opslag door tijdelijk verblijf in het buitenland

Wij bieden u een betaalbare en flexibele oplossing voor meubelopslag. U huurt exact de ruimte die u nodig hebt, voor de periode dat u het nodig hebt.

Voor meubelopslag en meubelbewaring bent u bij Opslag.com aan het juiste adres. Al uw extra spullen slaat u bij ons gemakkelijk en goedkoop op in 1 van onze opslagruimtes. Contacteer ons voor meer informatie en neem ook een kijkje in onze organisatietips.

 

Goedkoop verhuizen?

Extra opslagruimte is misschien niet het eerste waar u aan denkt bij een verhuizing. Het kan u echter wel helpen om uw verhuis goed te laten verlopen. Of het nu gaat om het opslaan van hobbyspullen of een complete inboedel, u kunt steeds bij ons terecht.

Gun uzelf de rust en de ruimte om uw huis in te richten of te verbouwen en sla uw spullen tijdelijk en gemakkelijk op in een opslagruimte van Opslag.com! Zo kunt u niet alleen sneller, maar ook goedkoop verhuizen. Neem een kijkje in onze organisatietips.

Contacteer ons voor meer informatie. 

Bel ons voor meer infoT +32 56 735 735